Het uitgelichte hoofdgerecht van deze week: Marokkaanse Charmilla. Met heekfilet en gekruide aardappeltjes. Smakelijk!

 

De Wereldkeuken Arnhem heeft rondom de paasdagen andere openingstijden. Als volgt:

  • 1 april (1e paasdag): Gesloten
  • 2 april (2e paasdag): Geopend vanaf 12 uur.


Tevens hebben wij vanaf 1 mei een andere sluitingsdag: wij zijn dan op zondagen geopend en op dinsdagen gesloten. Graag tot ziens!

Op deze zonnige dag een Plat du Jour uit zonnige oorden! (en morgen brengen we hiermee hopelijk een beetje zon op een regenachtige dag)

Het uitgelichte gerecht van onze nieuwe kaart is vandaag een hoofdgerecht: Steamed Buns. Met tempura-groenten en zowel honing-mosterd als chilisaus. Mm!

Vandaag en morgen een Oosters 'Plat du Jour':

Vandaag en morgen een werelds 'Plat du Jour':

Maak kennis met één van de Hoofdgerechten van onze nieuwe kaart: Briwat met Kip en Spinazie. De Briwat (filo-deeg) is gevuld met kip, kruiden, doperwten en pittige tomatensaus. De spinazie is gewokte, wilde spinazie met een vlezige smaak.

Een gerecht uit de Marokkaanse keuken, nu bij de Wereldkeuken!

Onze nieuwe kaart is ingegaan en daarom lichten we iedere week we twee gerechten uit. Vandaag het eerste voorgerecht: Salade van Cypriotische gegrilde Halloumi met olijven, croutons en Honingdressing. Halloumi is een kaas soort van verschillende kaassoorten (schaap, geit, koe).

Benieuwd geworden naar de rest van onze kaart? Bekijk deze dan hier.

Ons Plat du Jour heeft 'Vlees noch Vis': een smakelijke Paddenstoelen Risotto met pompoen en wilde spinazie. Buon appetito!