Vandaag en morgen een werelds 'Plat du Jour':

Maak kennis met één van de Hoofdgerechten van onze nieuwe kaart: Briwat met Kip en Spinazie. De Briwat (filo-deeg) is gevuld met kip, kruiden, doperwten en pittige tomatensaus. De spinazie is gewokte, wilde spinazie met een vlezige smaak.

Een gerecht uit de Marokkaanse keuken, nu bij de Wereldkeuken!

Onze nieuwe kaart is ingegaan en daarom lichten we iedere week we twee gerechten uit. Vandaag het eerste voorgerecht: Salade van Cypriotische gegrilde Halloumi met olijven, croutons en Honingdressing. Halloumi is een kaas soort van verschillende kaassoorten (schaap, geit, koe).

Benieuwd geworden naar de rest van onze kaart? Bekijk deze dan hier.

Ons Plat du Jour heeft 'Vlees noch Vis': een smakelijke Paddenstoelen Risotto met pompoen en wilde spinazie. Buon appetito!

Op een gure dag als deze is het maar goed dat we in ons kikkerlandje de nodige 'winterkost' kennen. Het 'Plat du Jour' van vandaag:

Vandaag en morgen vertoef je met ons Plat du Jour even in 'La Bella Italia!' (met een topping geleend van the US of A) Grandioso!

We hebben vandaag en morgen taart als het Plat du Jour! Hártige taart wel te verstaan ;-)

Vive la France! Vandaag en morgen een mooi Frans Plat du Jour. Wie komt proeven?

Voor Le Plat du Jour vlogen we deze week westwaarts en kwamen uit in...Mexico!